In de afgelopen uren heeft de Twitter-gebruiker Esthetische Gamer, dat in het verleden een betrouwbare bron van lekken bleek te zijn, meldde dat Konami zou in de pijplijn hebben twee nieuwe titels behorend tot het merk van Silent Hill

Volgens de leaker zou een van de twee games een zijn zachte herstart van de saga, terwijl de tweede episodische titel TellTale / Tot Dawn-stijl die bij het opnieuw opstarten hoort.

Het is duidelijk dat het allemaal met een tang moet worden genomen, omdat het nog steeds een lek is dat is gepubliceerd door een gebruiker die niet binnen het bedrijf is. Ik kijk uit naar nieuws van Konami, we kunnen alleen maar hopen dat als het nieuws waar blijkt te zijn, de in productie zijnde titels van goede kwaliteit zijn en in staat zijn om de Silent Hill-sage terug te brengen naar de glorie van het verleden, zelfs in dit nieuwe decennium.