Problemen voor het belangrijkste Chinese kampioenschap van League of Legends die, uit voorzorg, niet onmiddellijk na de nieuwe maanjaarvieringen zal vertrekken.

Het toernooi zou opnieuw beginnen 5 februari volgende maar vanwege de epidemie van coronavirus, werden de organisatoren gedwongen de voortgang te herzien. Hieronder vindt u de tweet van het officiële Engelse account van de Chinese League of Legends Pro League.

Voor degenen die niet vertrouwd zijn met Engels, hier is onze vertaling:

“We hebben besloten de tweede week van de LPL uit te stellen totdat we de veiligheid en gezondheid van spelers en het publiek kunnen garanderen. We bieden onze fans onze oprechte excuses aan voor wat er aan de hand is en zullen eventuele updates zo snel mogelijk met u delen. Blijf veilig en bedankt voor je steun! "

Meer dan noodzakelijke beveiligingsmaatregelen voor het Coronavirus, dat al bijna tweeduizend mensen heeft besmet en 56 doden heeft veroorzaakt.