Obi-Wan Kenobi, de tweede live-actiereeks van de Star Wars-saga gewijd aan de anonieme Jedi, is uitgesteld. Wat vindt de hoofdrolspeler ervan?

In de afgelopen dagen was het nieuws dat de serie als geannuleerd gaf onophoudelijk, terwijl het in werkelijkheid een tijdelijke schorsing is vanwege problemen met het scenario. In feite zou dit de president van Lucasarts niet hebben behaagd Kathleen Kennedy die binnen om een ​​herschrijving zou vragen zomer 2020.

Maar wat vindt de hoofdrolspeler ervan Ewan McGregor van het hele verhaal? De beroemde Jedi-tolk stelde fans gerust door te zeggen:

“Ik denk dat we volgend jaar in plaats van dit jaar gaan fotograferen, dus dit alles zal de release van de serie niet vertragen. Ik heb ongeveer 90% van de scripts gelezen en ik vind ze fantastisch, ze willen gewoon dat ze beter worden. De situatie is niet zo erg als ze het online laten lijken. "

Obi-Wan Kenobi zal op het platform worden vrijgegeven Disney +, en zou acht jaar verwijderd moeten zijn van "Star Wars aflevering III: wraak van de Sith". Aan het hoofd van het project staan ​​de scenarioschrijver Hossein Amini en de regisseur Deborah Chow.