Er blijft geen vrede voor liefhebbers van de saga met Nathan Drake als hoofdrolspeler: de film van Niet in kaart gebracht werd opnieuw uitgesteld.

Sony Pictures in feite heeft het de release van de veelbesproken film van anderen uitgesteld 3 maand. De film zal daarom worden verspreid in theaters op 5 maart 2021, de beloften negerend om klaar te zijn voor de volgende kerstvakantie. Wat zeker is, is dat, gezien een zwangerschap die goed duurde 13 jaar, het laatste uitstel kan geen echte ramp worden genoemd. Er moet echter worden aangegeven dat het laatste nieuws over de film, zoals Tom Holland als de hoofdrolspeler, ze voorspellen veel goeds voor de toekomst.

Het epos van de film door Niet in kaart gebracht daarom lijkt het niet meer te zijn voltooid zes bestuursveranderingen, eindeloze rommel van het script en een reeks uitstel die ook bleek zou worden De hertog.