Nacht op de planeet aarde, de nieuwe originele Netflix docu-serie in zes afleveringen is het morgen, woensdag 29 januari, beschikbaar in alle landen waar de service actief is.

Voor Italië, de voce die kijkers vergezelt op deze reis door de geheimen van de natuur is door Alessandra Mastronardi: «De wereld van de natuur is nog nooit zo fascinerend en boeiend geweest. - becommentarieert de actrice - De nacht licht op en onthult zijn geheimen. Ik ben erg trots om u te vertellen over dit buitengewone project in Italië. Als fans van het genre dring ik er bij iedereen op aan om een ​​virtueel venster te openen op deze wereld, onze wereld. Om te onthouden dat wij hier op deze aarde eenvoudige gasten zijn. "

Dankzij een revolutionaire technologie, de documentaireserie Nacht op de planeet aarde onthult de geheimen en gedragingen van de natuur en geeft een uniek beeld van de wonderen van de wereld 's nachts. Vijf goden zes afleveringen verkennen verschillende habitats onthullend hoe de behoefte om te overleven in de donkerste uren het leven van dieren en planten op onverwachte manieren modelleert. Aflevering 6 - Van Dusk Till Dawn - onthult hoe dieren in het wild zich van de schemering tot de dageraad gedragen.

Tegelijkertijd met het debuut van de serie zal de special in alle landen worden uitgebracht Nacht op planeet Aarde: een sprong in het donker, een backstage-aflevering die ingaat op enkele van de ontdekkingen en laat zien hoe de bemanning profiteerde van de nieuwste technologieën voor nachtopnamen.

De serie, voor de niet-ingewijden, wordt geproduceerd door Bill Markham terwijl de uitvoerende producenten Martha Holmes en Tom Hugh-Jones zijn.