PlayStation 5 is langverwacht en dit kan leiden tot het creëren van een aantal vervalsingen, in dit geval hebben we het over de ontstekingsvolgorde van de vermeende console.

Als je deze video niet kende, beter op die manier, kan niemand je doen geloven dat wat je onderaan de pagina ziet, de vermeende officiële opstartprocedure van de Sony-console is. De video dan gepost op Reddit, kreeg snel de aandacht van internet, wat verschillende reacties teweegbracht, tussen degenen die ervoor vielen en degenen die de fraude vermoedden.

PS5 nieuwe boot? van consoles

De inhoud die twee dagen op YouTube is gebleven, een vreemde tijd voor gestolen materiaal, het zou je neus moeten opdraaien en tegen die tijd zou Sony snel actie hebben ondernomen, maar dit gebeurde allemaal niet. We houden er rekening mee dat de gebruiker die de video op Reddit heeft gepost, deze zo veel mogelijk probeerde te tonen, en ook een opmerking invoegde "Ik kan niet wachten tot de man zich realiseert dat de video online is" vreemd en in welke mate sinds wanneer het gaat om lekken, afgezien van het plezier van ontdekking, niemand baat heeft, het minst van al het bedrijf hiervandaan wordt gestolen.

De enige echte verklaring is dat de video helemaal opnieuw is gemaakt en precies zo is. Als je de video grondig nieuws opent, zie je de vermeende PlayStation 5 op het bureau, maar de console is totaal anders dan de ontwikkelaarskit, bovendien hebben ook andere gebruikers hun vermoeden getoond over de vorm van de machine. Nu heeft de gebruiker die de video op YouTube heeft geüpload, een andere inhoud gepubliceerd met de naam "Hoe de Interwebs te winnen", waarin wordt getoond hoe hij erin slaagde de nep-reeks te maken.

Wat vind je hiervan? Ben je gevallen voor de cheat of begreep je dat het nep was? In de tussentijd heb je het gehoord De uitspraken van Phil Spencer over de focus van de gamingindustrie?