Het vijfde hoofdstuk van Elder Scrolls zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als een van de meest "modd" -titels aller tijden (hoewel waarschijnlijk het absolute primaat bij GTA San Andreas blijft). Ongelofelijk ook hoe Skyrim weet nog steeds meer dan acht jaar na de release te worden besproken. Als we het vandaag echter hebben over fantasietitels in de open wereld met grote vrijheid van handelen, kan de gedachte alleen naar die parel van zeldzame video-speelse schoonheid gaan die reageert op de naam van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Tegenwoordig ontmoeten de twee titels, net als in de meest geforceerde cross-overs, een mod die de naam 'Breath of the Wildrim' heeft aangenomen.

De gebruiker die verantwoordelijk is voor dit kleine bedrijf beantwoordt de naam van u / ReallyBigSandwich op Reddit en legt uit dat zijn Bethesda-titelnetwerkproject is gebaseerd op Artistieke Skyrim-revisie, met zijn eigen texturen. Het project is nog niet voltooid en vereist de ondersteuning van de gemeenschap van mods die actief zijn op Skyrim. Wanneer het project klaar is, wordt niet alleen de gamewereld verpakt in Zeldiaanse magie, maar ook pantser, objecten, wapens en wezens. Een goed excuus om weer terug te keren naar de koude landen van Skyrim, nietwaar?

mod

mod