Mortal Kombat bereidt zich voor om weer te landen in de filmwereld, maar ook die van animatie lijkt niet te ontsnappen aan de franchise.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge is de titel van de animatiefilm in productie bij Warner Bros, die inmiddels de eerste trailer voor de animatiefilm heeft uitgebracht. De plot volgt de wisselvalligheden van de eerste game in de serie en bevat Scorpion, de helse herleefde ninja.

In de film zien we al onze lievelingen, beginnend bij Jhonny Cage, Sonya Blade, de koude Sub-Zero, Kano, Shang Tzung en zelfs de machtige Goro om te strijden om het lot van de twee rijken, of het Earth Realm and the Outworld, door Mortal Kombat. Kortom, het lijkt erop dat deze animatiefilm ons gaat herinneren aan de canon van de gamewereld sinds zijn eerste verschijning.

Voorlopig is er geen precieze releasedatum, maar de film zal in het voorjaar van 2020 beschikbaar zijn in Blue-Ray. Als je wacht op de live-actie, kan deze animatiefilm misschien de beperkende factor zijn waar je naar op zoek was, in de hoop dat het de verwachtingen van de fans respecteert.

Wat vind je van deze trailer? Wat verwacht je van de realisatie ervan? Je zult het kopen of je liever lichaam en geest toewijden naar het videospel en leef je je persoonlijke Mortal Kombat-ervaring met brutaliteit en fataliteit?

Over gevechten gesproken, als je ook van het universum van DragonBall houdt en de verhalen van de Z-serie opnieuw wilt beleven, dan laat ik je aan onze DragonBall Z: Kakarot preview.