Met de komst van het nieuwe jaar is het Nintendo-titelpark verrijkt met een welkome terugkeer, dankzij de Nintendo Switch-versie van Brain Training we konden zelfs contact opnemen met de illustere Dr. Kawashima. Om de lancering van de titel te vieren, heeft Nintendo een interview gepubliceerd met de arts en uiteraard met de ontwikkelaars van de game Kenta Kubo e Kouichi Kawamoto. Dank aan Siliconera bovendien was het mogelijk om de meest opvallende delen van dit interview te laten vertalen vanuit het Japans. Een leuk initiatief om reclame te maken voor een titel die, ondanks het enorme succes bij het publiek en critici, veel eigenaren van het Nintendo-vlaggenschip misschien niet kennen of nooit hebben geprobeerd.

Afbeeldingsresultaten voor dr. Kawashima

Dr. Kawashima zal zeker weer over gesproken kunnen worden, bijvoorbeeld voor verstopt in Noord-Amerika, waar de game nog niet uit is gekomen ondanks een release die al heeft plaatsgevonden in Europa, Japan en Australië. Op dit moment moet je gewoon wachten op echt nieuws over het merk, dat dankzij Nintendo Switch een nieuw leven kan leiden.