Na de komst van Temtem, gebeurde niet zonder enige bramen, een nieuw spel geïnspireerd op de Pokémon-franchise. Kindred Fates presenteert zichzelf als een open wereld in low poly graphics met meer tinten donker in vergelijking met de bovengenoemde titels. Hoewel de "zoetheid" van het ontwerp van de meeste monsters die kunnen worden gevangen niet wordt opgeofferd, lijkt er meer volwassen dynamiek te zijn, zowel wat betreft de plot als in de spelmechanica, die ook de mogelijkheid bieden om voor altijd een van onze teamleden verliezen.

Zoals te zien is in de presentatietrailer lijkt het vechtsysteem te knipogen naar de goed gerunde versie van sommigen MMOBovendien zullen we in staat zijn om de verschillende monsters die we kunnen kennen en vangen tijdens ons avontuur te bespreken en te confronteren, in een poging een diepe band met elk van hen op te bouwen. Ten slotte lijkt het erop dat het evolutiesysteem iets meer gelaagd is dan wat we zagen in de voorvader van de "monstervanger", waardoor we verschillende evoluties konden kiezen voor de wezens die naast ons vechten, de Kinfolk. De ontwikkelaars denken momenteel aan de release van de game voor PC en Nintendo Switch en zou op een gegeven moment het licht moeten zien in 2023. Voor iedereen die meer informatie wil of wil bijdragen aan het werk van Skymill Studios, hier is de kickstarter-pagina van Kindred Fates.

Afbeeldingsresultaten voor Kindred Fates-achtergrond