Ontvang nieuws over merk vernieuwing van historische merken is niet ongebruikelijk in deze jaren. We zijn bijvoorbeeld de tel kwijt hoe vaak Nintendo het handelsmerk van Nintendo heeft vernieuwd Eeuwige duisternis.

Het is echter niet zo vanzelfsprekend als we bedenken dat sommige saga's letterlijk door hun ontwikkelaars worden verlaten. Er zijn ook gevallen van titels die nooit het daglicht zullen zien, zoals Agent di Rockstar Games o schaal Bound di Platinum Games e Microsoft. Nintendo in plaats daarvan lijkt het bijzonder aandacht te hebben voor het intellectuele eigendom waarvan het de rechten bezit. En hier is het merk van Super Mario Sunshine is vernieuwd. Samen met hem anderen 38 handelsmerken, Inclusief Wave Race, gouden zon en verschillende titels in de serie The Legend of Zelda. Hier is het volledige lijst:

 • gang
 • Cruis'n
 • Animal Crossing: City Folk
 • Ballon Kid
 • Kaart held
 • Dillon's Rolling Western The Last Ranger
 • Eeuwige duisternis
 • Gezicht Raiders
 • Freaky vormen
 • Golden Sun Dark Dawn
 • Jam met de band
 • Kid Icarus
 • Kirby 64 The Crystal Shards
 • Kirby Air Ride
 • Kirby massale aanval
 • Kirby's Adventure
 • Majora's masker
 • Mario Sports
 • Mario Vs. Donkey Kong Mini-Land Mayhem!
 • Mario Vs. Donkey Kong Minis March Again!
 • Nintendogs + Cats
 • Nintendo presenteert Style Boutique
 • Ocarina of Time
 • Spookzandloper
 • Pullblox
 • Pushmo
 • Missieradar
 • Shadows of Almia (Pokémon Ranger)
 • Skyward Sword
 • Spirit Camera
 • Stalen duiker
 • Super Mario Sunshine
 • Super Mario World
 • Swapnote
 • Het avontuur van Link
 • The Wind Waker
 • Stedelijk kampioen
 • WarioWare Smooth Moves
 • Wave Race

Nintendo Switch heeft aangetoond dat het de tweede jeugd kan geven aan veel titels uit het verleden. Het is eindelijk zover Super Mario Sunshine, een van de meest controversiële hoofdstukken van het hele videospelletje-panorama van deloodgieter snor?