In zoveel gebruikers TIM ontvangen remodelleren van communicatie van uw aanbod. van 25 juni sommige tariefplannen worden samengevoegd onder de vlag van sms, chiamate e navigatie met onbeperkt verkeer.

We hebben het hier over TIM Ten Go e SuperGiga 20, die dezelfde aanbieding wordt tegen een maandelijkse kost van 23,99 euro. De twee verdiepingen zullen daarom lijden onder een toename in 1,19 euro. Volgens sommigen geruchten het lijkt er echter op dat onbeperkte Giga het gevolg zal zijn grote snelheidsbeperkingen navigatie.

“Contractwijziging: TIM vereenvoudigt en vernieuwt mobiele aanbiedingen om u onbeperkt te laten spreken en surfen, met zekerheid van uitgaven. Vanaf 25 juni 2020 worden de TIM Ten Go- en SuperGiga 20-aanbiedingen een onbeperkt aanbod: je hebt onbeperkte minuten, sms en Giga voor € 23,99 per maand. Uw uitgaven stijgen daarom met 1,19 euro per maand. Je kunt onmiddellijk onbeperkt minuten, sms en Giga gebruiken tot 24 juni zonder je uitgaven te wijzigen. Tegen 24 juni kunt u zich terugtrekken uit het contract of van operator veranderen, zonder boetes of deactiveringskosten, of overschakelen op een van de TIM Advance-aanbiedingen. U kunt de uiteindelijke aflevering van het product actief houden of de afleveringen tegelijkertijd in een enkele oplossing betalen, door de beëindigingsregel en het herroepingsrecht op tim.it in te vullen of ze via PEC te sturen naar recesso_linee_mobili@pec.telecomitalia.it of ga naar TIM-winkels. Info op MyTIM of op 119. "

Gebruikers kunnen vanaf nu al profiteren van de nieuwe sms-berichten, minuten en optredens, zodat ze kunnen beslissen om dat te doen terugtrekken zonder kosten of contractuele boetes binnen de 24 juni.