Overwatch, een van de belangrijkste ip's van Blizzard heeft al enkele maanden geen substantiële update gezien, maar dingen kunnen veranderen.

Blijkbaar ontvangt Overwatch al enige tijd geen nieuwe inhoud of updates in de meta gamedirecteur Jeff Kaplan, lijkt zich bewust te zijn van dit gebrek aan updates.

Tijdens een video kondigde Kaplan aan dat het Overwatch-team bezig is om frequente updates te brengen met de bedoeling om het doel vaker te schudden. Dat gezegd hebbende, Kaplan haalt het gordijn naar beneden voor een nieuwe variant van de hoofdmodus genaamd Experimentele kaart. Wat is een experimentele kaart? Het wordt een modus waarin het Blizzard-team verschillende wijzigingen zal testen die stabiel in de game zouden kunnen aankomen, waaronder nieuwe modi, verschillende saldi en enkele edelstenen waarover de ontwikkelaars debatteren. Maar wees voorzichtig, Experimental Card is niet de PTS of een pc-server die alleen is gewijd aan het testen van bugs.

Kaplan stopt niet en kondigt voor de competitie de komst aan van een Hero Pool waar slechts een paar helden per week beschikbaar zullen zijn. De pool wordt gekozen door de ontwikkelaars in plaats van een algoritme. Met Blizzard op zoek naar een dynamisch doel en een andere selectie van helden, staat de Hero Pool gepland voor seizoen 21 aan de competitieve kant. Als het idee werkt, zou het ook kunnen gaan naar Overwatch League.

Wat vind je van de veranderingen die Blizzard wil brengen? Ben je benieuwd naar de modus Experimentele kaart of heb je geen interesse? In de tussentijd heb je dat gehoord Hebben Sword en Shield Pokémon in 16 dagen 45 miljoen exemplaren verkocht?