De geanimeerde film The Witcher: Nightmare of the Wolf Nu geproduceerd Netflix heeft een plot: het werk zal zich richten op het verleden van de Witcher Vesemir.

We hebben u onlangs gesproken in Dit artikel over dit nieuwe project met betrekking tot de wereld van The Witcher, en nu beginnen de eerste details te verschijnen. Alleen al het Twitter-profiel van de Netflix-serie onthult de eerste officiële informatie: de animatiefilm richt zich op het verhaal van Vesemir, de mentor van de beroemde Geralt.

"Lang voordat hij Geralt trainde, begon Vesemir zijn avontuur als een heks toen de mysterieuze Deglan hem opeist door de Law of Surprise", is dit de beschrijving in de tweet.

We hebben momenteel geen releasedatum voor Nachtmerrie van de wolfterwijl het tweede seizoen van The Witcher naar verwachting in 2021 op Netflix aankomt. Ben je klaar om terug te keren naar het Oude Continent?