Xbox Game Pass het is zonder twijfel een zeer goede service. Ten koste van een maandelijks abonnement, vergelijkbaar met dat van veel andere vergelijkbare platforms, hebt u toegang tot een grote bibliotheek met een echt hoge kwaliteit. Helaas, soms moet je breng noodzakelijkerwijs offers.

Februari 2020 lijkt het perfecte voorbeeld van wat zojuist is gemeld. Microsoft in feite aangekondigd dat de volgende het zal een maand zijn zeer interessant voor de titels die in de catalogus worden opgenomen, maar helaas sommige zullen worden gesneden. De reden wordt nooit officieel opgegeven, meestal gaat het om commerciële rechten op de distributie met een precieze vervaldatum, maar het feit is dat sommige titels, waaronder Shadow of Tomb Rider, kan niet langer gratis worden gedownload voor Xbox Game Pass-abonnees. Hier is de complete lijst:

  • Shadow of the Tomb Raider
  • Jackbox Party Pack 2
  • Pumped BMX Pro
  • Woede
  • Epic Mickey 2

Wij geloven dat oprecht dergelijke afstandsverklaringenevenals noodzakelijk, zijn te verwaarlozen met inachtneming van het aantal geldige titels dat gedurende elke maand worden constant vrijgegeven.