De geliefde keerde afgelopen oktober terug naar PlayStation 4 MediEvil in bijgewerkte versie en velen willen hetzelfde lot zien voor het tweede hoofdstuk van de serie. Momenteel is er geen aankondiging met betrekking tot deze mogelijkheid, maar Andrew Barnabas, componist van de OST, maakte dat duidelijk er borrelen iets in de pot.

Voor een gebruiker die precies verwees naar een mogelijke MediEvil 2 Remake, heeft Barnabas reageerden met een cryptische "eigenlijk ..."En voor een ander, die de realisatie van de MediEvil 2-remake onmogelijk maakte, gezien de niet opwindende verkoop van de eerste remake, de auteur reageerden met "Het spijt me, maar je hebt het mis'.

Geen officiële aankondiging, maar als degene die de OST heeft samengesteld zo vastbesloten is in zijn antwoorden, zullen we misschien echt zien MediEvil 2 Remake nei prossimi mesi.