De Kickstarter-campagne die gisteren is gelanceerd door Platinum Games voor The Wonderful 101: Remastered het is al een succes. Het benodigde bedrag voor het project is al overschreden.

Hoewel er nog 31 dagen over zijn tot het einde van de campagne, heeft het project zich al verzameld 864.000 euro, bijna twintig keer het benodigde bedrag. Dankzij dit fantastische resultaat zijn de gameversies voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc al bevestigd. We laten je onder de feestelijke tweet geplaatst door Platinum Games.

Naast de glimlachende ontwikkelaar Hideki Kamiya, zie je ook een nieuwsgierig detail: de twee gebruikte hashtags. De ene verwijst duidelijk naar het project The Wonderful 101: Remastered, terwijl de tweede het mysterieuze noemt Platinum 4 we hebben je gisteren verteld over Dit artikel. Dat de aankondiging van deze Remastered een van de 4 projecten in de pijplijn bij Platinum Games is?