Fallout 76 staat op het punt verrijkt te worden met veel nieuwe functies dankzij degratis update Wastelanders.

De uitbreiding kan worden gedownload van April 7 2020 op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dankzij het zullen ze zijn eindelijk geïntroduceerd in de gamewereld de felbegeerde NPC wie de kaart zal vullen en met wie we verschillende interacties kunnen hebben. Bovendien zullen nieuwe uitrustingscomponenten en een nieuw reputatiesysteem beschikbaar zijn.

Nieuwe hoofdmissie en originele missie herzien - Ontdek de geheimen van West Virginia door een gloednieuwe missie aan te gaan en de originele herziene missie te spelen, met vrienden of solo, die begint vanaf het moment dat je Vault 76 verlaat. Nieuwe en ervaren spelers zullen nieuwe missies tegenkomen, nieuwe plaatsen verkennen en zullen vechten (of samenwerken) met nieuwe mensen die eindelijk zijn teruggekeerd naar Appalachia.

Menselijke NPC's - Help of verraad de nieuwe inwoners die zich hebben gevestigd om Appalachia te herbouwen en te ontdekken door hun ogen.

Nieuwe wezens en uitrusting - Schiet nieuwe gemuteerde wezens neer die onlangs in de regio zijn verschenen en verkrijg de beste wapens en bepantsering.

Keuzes en reputatie - Verander het lot van wie je zult ontmoeten dankzij de dialoogkeuzes. Uw beslissingen zullen uw relaties met elke factie beïnvloeden via een nieuw reputatiesysteem.

Na zoveel twijfelachtige keuzes, zijn we blij dat we je volledig onder de aandacht kunnen brengen gratis, hard gevraagd door de gemeenschap.