Atsushi Inaba e Platinum Games blijven het middelpunt van de aandacht zijn. Na de zaak The Wonderful 101 en verklaringen met betrekking tot Astrale keten e schaal Bound, geeft de producent ook commentaar op de mogelijkheid om de crowdfunding systeem.

Inaba legde uit dat werd gekozen om de fondsenwerving te publiceren op kickstarter ook meet de werkelijke rente van het publiek. Bovendien zullen Platinum Games pas later op dit soort oplossingen komen zorgvuldige evaluaties.

“Dit is een afzonderlijk geval, het is geen kwestie van geld, maar een verzoek om publieke participatie om dit project te realiseren. Dus in de toekomst wordt niet gezegd dat we nog steeds crowdfunding zullen gebruiken. Maar als er zo'n geval was, is het een optie die we zullen overwegen "

Er wordt dus een scenario geopend waarin Platinum Games is niet langer verplicht gebonden aan de financiering van zijn projecten door uitgevers, zoals in het geval van Bayonetta.