Dan Houser, historisch mede-oprichter van Rockstar Games, zal niet langer deel uitmaken van het US Software House. Hij meldt het rechtstreeks Take-Two met een persbericht, waarbij hij wordt bedankt voor de bijdrage die door de jaren heen is geboden.

“Na een pauze die in het voorjaar van 2019 begon, zal Dan Houser, vice-president van Rockstar Games, het bedrijf verlaten. Zijn laatste dag is 11 maart 2020. We zijn zeer dankbaar voor zijn bijdrage. Rockstar Games heeft een aantal van de meest geprezen en commercieel succesvolle videogames voortgebracht, een gemeenschap van gepassioneerde fans en een ongelooflijk getalenteerd team dat zich zal blijven concentreren op huidige en toekomstige projecten. "

Bedenk dat de producent praktisch aan iedereen heeft gewerkt grote succesvolle merken targati Rockstar Games. We hopen op meer informatie en hopen dat Houser toch kan blijven werken binnen de sector.