De Monster Hunter World-update van vandaag is daar echt een van imposante. Capcom heeft in feite de details van de eerste grote update op pc verstrekt, na de lancering van Iceborne. hoe eerder aangekondigd, is de update binnenkort een van de vele die zal helpen de pc-versie te synchroniseren met de consoleversie.

Monster Hunter World

De update 11.50.00 brengt inderdaad talrijke toevoegingen naar het spel. Rajang, het nieuwe monster, zal beschikbaar zijn voor alle spelers die de Iceborne-campagne hebben voltooid. Verder is het gebied van deeindspel wordt uitgebreid met een nieuwe kaart: de vulkanische regio's.

decross-over evenement met Resident Evil, Called Raccoon City-samenwerking, is beschikbaar op pc. Dit evenement voor beperkte tijd is alleen beschikbaar voor eigenaren van Iceborne en stelt je in staat om een ​​te ontgrendelen complete set in staat om het uiterlijk van het personage te veranderen in dat van Leon S. Kennedy en Claire Redfield. De twee hoofdrolspelers van de beroemde survival-horror kunnen zo hun stappen in de wereld van Monster Hunter World verplaatsen.

Om de benodigde materialen in Monster Hunter World te krijgen, moet je ze langs hebben Blackveil Vaal Hazak, hoewel het redelijk is om echt veel stadia van te verwachten slijpen. Het evenement is beschikbaar vanaf 6 februari al Maart 12.

Tijdens deze periode zal het ook mogelijk zijn wapens ontgrendelen die de ontwerpwedstrijd voor Monster Hunter World won. Deze zullen bestaan ​​uit een genoemd wapen Black Eagle laadmesen in volledige wapenrusting voor je Palico.

Wat live-evenementen betreft, blijft het Grand Appreciatie Fest tot 13 februari. Tegen het einde van de maand de 28 februari, zowel het Holiday Joy Fest (Seliana) als het Winter Star Fest (Astera) debuteren op pc.

Wat vind je ervan? Ben je blij met deze extravagante aankomst in de wereld van Monster Hunter World, of zou je gewillig zonder kunnen? Denk je dat Leon en Claire het kunnen opnemen tegen enorme wezens, of moeten ze zich uitsluitend wijden aan lieve oude ondoden? Laat het ons weten in de comments.