Klep  geeft voortdurend gegevens vrij van doelen behaald in 2019 vanaf Stoom, het distributieplatform voor pc-videogames dat het bezit.

Nou, het afgelopen jaar lijkt het geweest te zijn bijzonder positief voor de samenleving van Gabe Newell. Qua omzet lijkt 2019 het geweest te zijn het beste jaar ooit; deze verklaring werd echter niet gevolgd door feitelijke financiële gegevens. In plaats daarvan zijn de ongelooflijke aantallen van de stroomopwaartse uren gespeeld door actieve gebruikers. In totaal brachten gamers de schoonheid van het afgelopen kalenderjaar door 21 miljard uur op de software van de bibliotheek voorgesteld door Stoom.

Duizelingwekkende cijfers dus voor de platforms van Klepwat lijkt de beschuldiging van Epic Games niet hebben beschuldigd ondanks de pers en de sensaties van de gemeenschap.