GameStop niet echt een goede tijd hebben gehad in de afgelopen maanden, misschien ook dankzij de release van de volgende gen, maar dit heeft een Amerikaanse jongen niet belet te profiteren van sommige aanbiedingen en prijsverschillen tussen de ene winkel en de andere voor neem een ​​mooie buit mee naar huis.

De Reddit Steid55-gebruiker heeft inderdaad vertelde te hebben gekocht tegen de gereduceerde prijs van $ 199 per stuk, negen Xbox One X's; daarna ging hij naar een andere GameStop-winkel om ze met een te retourneren waardering van $ 275 elk. Op deze manier eindigde de jongen, die acht van de negen consoles terugbracht, met een gloednieuwe console en $ 796 aan vouchers te besteden in elke winkelketen.

Benadrukt moet worden dat in Amerika de prijs- en kortingsregelingen erg verschillen van de ene winkel en de andere, in tegenstelling tot wat er in Italië gebeurt, dus het was mogelijk profiteer van deze truc.

Absoluut geen goede deal voor GameStop, omgekeerde spraak voor Steid55 wat een echt goed schot opleverde.