Paranoia: geluk is verplicht is een spel waar velen nog nooit van hebben gehoord, maar het feit is dat het midden in een uitgesproken nieuwsgierige situatie staat.

Laten we bij het begin beginnen. Wat Paranoia: Geluk is verplicht?

Dit is een CRPG met sci-fi-thema ontwikkeld door Zwarte Klaver e Cyanide Studio, basato su Paranoia, een bordspel (vind onze review op deze link).

Het spel zou oorspronkelijk uitkomen November 14 2019 maar werd later alleen vrijgegeven op 5 december als exclusief Epic Games Store.

Wat niemand opmerkte, was dat het spel plotseling, op een niet-gespecificeerd tijdstip, half januari verdampt. Zijn pagina in de Epic Games Store bestaat niet meer en geeft een foutmelding van 404. De game heeft dat nog steeds zijn pagina op Stoom die een generieke "2020"Als de releasedatum. Dit is gebruikelijk voor alle games die exclusief op het Epic-platform zijn en meestal hun pagina in de Valve Store niet bijwerken totdat de exclusiviteitsperiode is afgelopen. Maar Paranoia kan momenteel niet eens vooraf worden besteld op Steam.

Kortom, de enige manier om het te vinden is door een spelsleutel te kopen in een speciale winkel, zoals Humble Store of iets dergelijks, en deze in te wisselen in Epic Games Store.

De officiële Twitter van het spel er wordt geen melding gemaakt van deze "verdwijning", net zoals er geen informatie beschikbaar is op de sociale kanalen of softwarehuizen van de uitgever. Iemand wees op de eigenaardigheid op de officiële Facebook-pagina van Paranoia, maar zonder een antwoord te krijgen, het mysterie van mysterie verder te verdiepen, gezien de ongebruikelijke praktijk om een ​​spel van dit kaliber spoorloos te zien verdwijnen.

Wat het nog bizarder maakt, is dat niemand iets lijkt te weten: volgens wat gemeld door VG247, uitgever Bigben Interactive heeft geen antwoord gegeven op herhaalde verzoeken om commentaar hierover; Shamrock en Cyanide hebben er geen officiële aankondiging over vrijgegeven en Epic Games verwijst eindelijk naar een contact met Bigben Interactive ...

Wat is er met hem gebeurd Paranoia: geluk is verplicht? Blijkbaar weet niemand het.