Tijdens de recente beleggersconferentie Take-Two heeft verkoopcijfers aangekondigd voor twee belangrijke aandelen.

Red Dead Redemption 2, die hij in november had verkocht 26,5 miljoenen exemplaren, heeft dit aantal tot hoogte zien stijgen 29 miljoen na de release van de PC- en Stadia-versies.

Hoewel Take-Two het niet heeft gespecificeerd, volgens een SuperData-rapport de verkoop op de digitale markt is meer dan verdubbeld met de komst van de titel op Stoom: Red Dead Redemption 2 is inderdaad voorbijgegaan 406.000-exemplaren verkocht tra Epic Games Store en Rockstar Launcherom overvloedig te overwinnen de miljoen exemplaren eenmaal op het thuisplatform Klep.

Take-Two communiceerde ook hoe GTA5 heeft nu verkocht 120 miljoenen exemplaren, portando Rockstar Games tot een gecombineerd resultaat van 150 miljoen exemplaren verkocht tussen de twee titels e 250 miljoen accounts die erop zijn aangemaakt.

 

Voor Borderlands 3aan de andere kant is het verkoopcijfer iets lager 8 miljoen eenheden uit de release van september: een cijfer nog verre van 22 miljoen behaald door Borderlands 2, maar 50% hoger dan die verkregen in het tweede hoofdstuk tijdens dezelfde levenscyclus.

Take-Two zei dat de totale omzet hoger was dan Borderlands 2, waardoor de derde aflevering de best verkochte franchise is.