Verschillende studies van Take-Two worstelen met de ontwikkeling van nieuwe titels, waarover de uitgever later dit jaar zal praten.

In een oproep aan investeerders na het financiële resultatenrapport van het derde kwartaal van het boekjaar 2020, gaf de uitgever een kleine update over de voortgang van zijn studies.

hangar 13, het team erachter Mafia 3, werkt met een gerust hart aan een nieuw project. De president van Take-Two, Karl Slatoff, heeft geen verdere details vrijgegeven, maar heeft bevestigd dat we hierover "in de komende maanden" zullen horen.

Een ander project dat onze verbeelding prikkelt, is dat van Silicon Valley 2K. De mysterieuze studio wordt geleid door mede-oprichter van Sledgehammer, Michael Condrey. Het werd slechts een jaar geleden opgericht, dus het is leuk om te horen dat het team dit jaar iets te tonen heeft.

Tijdens dezelfde oproep herhaalde Take-Two dat de studie Wolkenkamer worstelt met een nieuw Bioshock-spel, wat enkele jaren zal duren om te publiceren.