De lancering van Warcraft 3: Reforged blijft het onderwerp van sterke discussies. Onder gebroken beloften, hergebruik van oude bezittingen, valse advertentieproblemen en te beperkende EULA, is de laatste Blizzard-titel de game met de laagste gebruikersscore ooit (0.5 / 10). In het licht van dit alles heeft J. Allen Brack, CEO van het bedrijf, hierover gesproken.

In een recente Activision financiële briefing richtte Blizzard zich op investeerders:

“Over Warcraft 3 gesproken: Reforged, het was een zware week. De gemeenschap verwachtte iets ongelooflijks van ons, en blijkbaar konden we die verwachting niet waarmaken. Maar we zullen onze games bijhouden en we hebben altijd aangetoond dat we ze niet alleen ondersteunen, maar ook dat we er zelfs na de lancering omheen werken. We zullen de game blijven updaten en de community blijven updaten over onze doelen voor de toekomst. "

Met deze verklaring lijkt het erop dat Blizzard de game zal blijven ondersteunen volgens hun klassieke live-servicemodel, maar het algemene ongenoegen van de spelers lijkt zelfs niet te verdwijnen na het openen van terugbetalingen voor ontevreden klanten. En tussen het falen van Warcraft 3: Reforged en de zaak Blitzchung barstte in oktober, een vraag komt op: wat gebeurt er in Blizzard?