Arc System, het productiehuis achter het uitstekende Dragon Ball FigherZ, kondigde de FighterZ Pass 3, onthullend de eerste twee karakters.

Het eerste personage was eigenlijk al aangekondigd, maar nog niet getoond. Laten we erover praten Goku Ultra Instinct, die dit voorjaar deelneemt aan de selectie. Wat betreft de tweede jager, werd het sterke fanverzoek gehoord: Kefla, de fusie van Saiyan Caulifla en Kale, zal deelnemen aan de strijd op 28 februari (op 26 februari voor degenen die de derde seizoenspas al vooraf hebben gekocht).

De derde uitbreiding voegt ook de nieuwe spelmodus toe Z Assist. Hierdoor kan elk personage drie Assist Attacks gebruiken die gebruikers rechtstreeks kunnen selecteren in het krijgerselectiescherm. Hiermee kunt u de combo's op een nog creatievere en spectaculairdere manier verbinden.

Twee jaar na de lancering blijft de game constante ondersteuning krijgen en is er geen teken van populariteit te willen verliezen.