Als u tot die leden van de PC Master Race die proberen up-to-date te blijven en bij te blijven Nvidia en zijn aankondigingen, het lijkt erop dat het tijd is om de portemonnee weer te openen ... of misschien niet?

Volgens een rapport van WccftechHardwareanalisten voorspellen de release van een nieuwe Nvidia-videokaartarchitectuur van 7 nanometer ampère naar Maart 2020, de maand waarin de jaarlijkse conferentie over kunstmatige intelligentie samenvalt: de GTC 2020. A fortiori, is het vanzelfsprekend om de volgende aankondiging in het jaar van de nieuwe GeForce RTX 30-serie te verwachten, die verbeteringen zou kunnen brengen aan de Raytracing die met de 20-serie werd geïntroduceerd.

Desondanks nodigen we je uit om dit nieuws met de tang te nemen en te wachten op officiële bevestiging van Nvidia, voordat we het geld naar het scherm gooien.