Schaamteloos het kopiëren van bekende merken lijkt de huidige trend te zijn. na Pokémon met Temtem, hier is ook de aankomst Animal Crossing-kloon: Hokko Life.

Stap uit de trein en ga je nieuwe leven tegemoet in het dorp Hokko! Neem de controle over het oude laboratorium en laat je creativiteit de vrije loop; gebruik ambachtelijke materialen en stel je Hokko opnieuw voor! Wat voor stad kun je bouwen met de volledige vrijheid die je hebt?

De titel was te zien in vroege toegang door de auteur Robert Tatnell. Er is geen softwarehuis achter de titel. Tot op heden is het eigenlijk ontwikkeld door una persona sola. L 'inspiratie Het gelukkige IP van Nintendo is duidelijk en we geloven dat het niet nodig is om de redenen uit te leggen, kijk maar naar de trailer van Hokko Life om het te begrijpen.

Zoveel als we de goedheid waarderen van een project waarvan het doel is om een ​​game-ervaring buiten de kust met het Grande N-label te brengen, zal het noodzakelijk zijn om de werkelijke kwaliteit van de titel te verifiëren. Benoeming daarom zodra de spel zal beschikbaar zijn, in vroege toegang, om te kopen.