Het eerste levensjaar van De divisie 2 het ging niet precies zoals Ubisoft hij had gehoopt: ondanks een zeer volle, leuke en goed verzorgde campagne, kon de game de spelersbasis niet continu betrekken, wat na verloop van tijd structurele hiaten vertoonde met betrekking tot het gedeelte met betrekking tot het eindspel en met name de Zwarte zone, het vlaggenschip van het eerste hoofdstuk.

Enorm entertainment ze is echter niet bereid de handdoek in de ring te gooien en is klaar om het spel opnieuw te lanceren de eerste DLC van jaar 2.

Krijgsheren van New York, dit is de titel onthuld door enkele lekken en bevestigd door een teaser uitgegeven door Ubisoft Latinoamerica, zal worden uitgegeven op Maart 3 en, zoals gemakkelijk te begrijpen, brengt de agenten terug naar de Big Apple.

Over de inhoud van de DLC is nog niet veel bekend, maar om erachter te komen hoef je niet te lang te wachten: de onthulling van de krijgsheren van New York is gepland voor vanavond om 20.00 uur (Italiaanse tijd), waar het ook zal worden gepresenteerd "Coney Island: The Hunt", derde aflevering van jaar 1.

De afspraak is op de officiële kanalen Trekken e Menger van The Division 2.