Ondanks deE3 2020 is nog ver weg (vier maanden), beginnen de eerste nieuwsberichten en geruchten over de maximale jaarlijkse videogamebeurs in Los Angeles. In feite lijkt het erop dat de beroemde journalist en presentator van de Game Awards, Geoff Keighley, slaat het evenement over. Het nieuws kwam rechtstreeks van Geoff persoonlijk via zijn Twitter-profiel:

Blijkbaar kan de aard van deze achterlating verband houden met de recente geschillen gerelateerd aan de privacy van sommige journalisten die de ESA (Entertainment Software Association) in hun vizier hebben gezien. En als we de herbevestigde afwezigheid van Sony op de beurs toevoegen, lijkt het erop dat deze E3 2020 onder een slechte ster zou kunnen beginnen, ondanks het sappige nieuws over het volgende gen (Xbox-serie X e Playstation 5).