Pokémon Home is eindelijk beschikbaar om te downloaden op Nintendo Switch en mobiele apparaten. Wat is precies de nieuwe toepassing van Game Freak?

Met de app kunnen spelers Pokémon overbrengen van de daaraan gekoppelde hoofdserie videogames en ze in de Boxes op de cloud deponeren, of ze tussen de titels verplaatsen.

Door hetzelfde Nintendo-account dat op de Nintendo Switch en het mobiele apparaat is geregistreerd, te koppelen aan Pokémon Home, u hebt toegang tot dezelfde vakken in beide versies van de applicatie. Beide versies van Pokémon Home ondersteunen linken met Pokémon-bank voor Nintendo 3DS.

De overdracht van Pokémon is niet omkeerbaar, in feite wanneer een wezen bijvoorbeeld van Pokémon wordt overgedragen: Let's Go, Pikachu! o Pokémon: Let's Go, Eevee! naar Pokémon Sword of Pokémon Shield, het kunnen niet meer terugkeren naar het spel van oorsprong.

Pokemon Home is nu beschikbaar voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop, voor iOS in de App Store en Android op Google Play. Bovendien is er ondersteuning voor verbinding met Pokémon GO.