Het fotograferen voor de nieuwe serie uit het Star Wars-universum begint dit jaar. Wat verbergt het verleden van Cassian Andor?

De serie, die een prequel is voor het uitstekende Rogue One uitgebracht in 2016, zal het dezelfde held zien als de hoofdrolspeler in de eerder genoemde spin-off film, en zal zijn verleden verdiepen. Diego Luna, de acteur die het personage speelt, heeft dat inderdaad onthuld het fotograferen begint eerder, en die voorbereiding op de rol is al begonnen.

“Het is een andere benadering van de geschiedenis, die vertelt hoe bepaalde dingen zijn gebeurd. Het gaat niet alleen om wat er gebeurt, maar hoe. Precies zoals te zien in Rogue One, weet je het einde van het verhaal, maar je weet niet hoe we daar zijn gekomen. Het zal zeker spannend zijn. " Dit zijn de woorden van de acteur over de serie.

We herinneren je eraan dat deze serie, evenals andere inhoud gewijd aan het Star Wars-universum, beschikbaar zal zijn op het Streaming-platform Disney +.