Na de twijfels van de afgelopen dagen over de aanwezigheid van Nintendo bij deE3 2020, de officiële bevestiging arriveert: de Geweldig N zal deelnemen aan de beurs in Los Angeles.

ESA, de organisatie die verantwoordelijk is voor het organiseren van het evenement, bevestigde niet alleen de aanwezigheid van het softwarehuis, maar zei ook dat de editie van dit jaar heel bijzonder zal zijn. We weten niet of Nintendo op het E3-podium aanwezig zal zijn of dat het nieuws, net als bij de recente edities, zal worden gepresenteerd via Direct. We zullen de komende maanden zeker meer informatie hebben.

Op dit moment weten we dat ondanks de aanwezigheid van het Kyoto House en Microsoft, Sony neemt niet deel voor het tweede jaar op rij. Bovendien, zoals reeds aangekondigd, na 25 jaar ijverige aanwezigheid, Geoff Keighley zal niet aanwezig zijn op deze E3.

Wat verwacht je van deze editie? Vertel het ons in de comments!