PUBG, Kort voor PlayerUnknown's Battlegrounds, je gaat er rijk mee worden nieuwe spelmodus.

Beginnend bij de verdeling van deaggiornamento 6.2 van de titel kunnen gebruikers aan de gamewachtrij beginnen in de modus team deathmatch. Het verschil met de andere vergelijkbare instanties die in de verschillende seizoenen beschikbaar zijn gesteld, is dat de wedstrijd al begint 8 8 vs. Deze modus kan alleen worden gespeeld in eerste persoon en vriendelijk vuur uitgeschakeld.

PUBG's Team Deathmatch bestaat uit 8 tegen 8 gevechten op 7 verschillende slagvelden, geselecteerd uit je favoriete kaarten. Kies uit de verschillende beschikbare wapensets en gebruik ze samen met de klassieke PUBG-mechanica om je weg naar de overwinning te vinden! Of je nu houdt van de niet aflatende uitdaging van 8v8-gevechten, of op zoek bent naar een nieuwe manier om je wapenvaardigheden te trainen in vechtscenario's van dichtbij, deze Arcade-modus doet het voor je.

Bedenk dat hetbijwerken di PUBG in kwestie is momenteel beschikbaar op de testservers. De lancering zou daarom moeten zijn dreigend.