Snack World: Dungeon Scouts - Goud het is de hele afgelopen maand mijn obsessie geweest. Ik speelde het niet alleen: ik vond het zo leuk dat ik er last van had dat ik het niet met iemand kon delen. Gezien het puur multiplayer-karakter, dat het leuker maakt in gezelschap, was het moeilijk te accepteren om zijn bizarre missies alleen onder ogen te zien. Maar nu is de afgesloten periode voorbij: het spel komt naar de winkels. Het blijft daarom mijn huidige taak om u te overtuigen van de geldigheid ervan, om zo een klein leger van geallieerde strijders te creëren om online mee te spelen. Het zou gemakkelijk moeten zijn: het is een titel van niveau 5, die alleen al een bepaalde kwaliteit garandeert, maar in een stadium waarin er zoveel waardige spellen beschikbaar zijn, ligt het niet voor de hand om je te concentreren op een weinig bekend juweeltje als dit. Het is aan de "weinig bekende" dat we kunnen werken.

Snack World Review
Plet mijn slijm. Wij zijn hier voor dit.

Overwegend dat de titel die is gekozen voor het westen Snack World: Dungeon Explorers - Gold is (en ik ontken niet dat ik elke keer moet kopiëren en plakken), het is niet verwonderlijk dat de game een kerker-crawler is.  De basis van de gameplay bestaat uit het dwalen door procedureel gegenereerde labyrinten, elke keer dus anders en vol met vijanden en schatten. De medium kerker bestaat uit ten minste drie verdiepingen, gekenmerkt door grote kamers en smalle gangen om verder te gaan, vol met monsters die ons aanvallen op zicht en met een laatste baas. Om de volgende verdieping te bereiken, is het noodzakelijk om de deur te vinden, maar bijna altijd zijn we ook gedwongen om de sleutel te verkrijgen of op verschillende mechanische schakelaars te drukken die deze kunnen openen. Dit dwingt ons om meer te verkennen dan we normaal zouden doen: het is bijna verplicht om een ​​groot deel van de kaart te ontdekken om door te kunnen gaan, en het vermijden van de vijanden is niet altijd een goed idee, omdat je het risico loopt om ze te verzamelen en een authentieke stoet achter je te laten. bedreigende beesten. Op zichzelf creëert dit alles een reeks repetitieve situaties: gang, ruimte, vijanden, sleutel, deur, gang, ruimte. Snack World heeft echter verschillende azen in petto waarmee je peper aan het avontuur kunt toevoegen.

Snack World: Dungeon Scouts - Goud
"Het gordijn valt"

Het eerste kruid dat is toegevoegd aan de Snack World: Dungeon Explorers - Gouden gameplay is de interactie met de kleine monsters, die Snacks worden genoemd. De aanwezige Snacks zijn echt veel, gekenmerkt door een stip, variërend van enorme vreselijke Shakespeariaanse orks tot schattige schermkatjes. Ze worden allemaal nagesynchroniseerd en herhalen twee of drie slogans, die in de meeste gevallen krankzinnig zijn. Hoe kunnen we falen om een ​​wanhopig schreeuwend eiermonster te melden "Ik ben aan het kraken!" Nadat je een vijand een bepaald aantal keer hebt verslagen, heb je toegang tot een korte minigame waar je hem kunt fotograferen om hem aan het team toe te voegen. Deze activiteit is overbodig: het is bijna onmogelijk om te falen in het nemen ervan. Uiteraard hoewel ik het deed, in de vangsten voor mij meer opwindend met schattige kleine monsters; in dat geval is het nodig om zijn respect opnieuw te verdienen door hem andere keren te bestrijden. Nadat je een snack hebt geregistreerd, kun je lid worden van de partij, die drie bondgenoten tegelijk kan ontvangen, en het is belangrijk om een ​​goed uitgebalanceerd team te creëren, waarbij je de verschillende mogelijke rollen kiest, zoals ondersteuning, aanval of verdediging. In plaats daarvan kunnen andere monsters in je zak worden gestopt: in dat geval kun je ze tijdens een gevecht oproepen en direct de controle over hen nemen. Ik vond het geen nuttig mechanisme, omdat het veel gemakkelijker is om ons personage te besturen dan een enorme kruipende robo of een fladderende fee, vooral als je het zelden gebruikt en niet praktisch bent met zijn aanvallen. De snacks in het team hebben in plaats daarvan mijn huid keer op keer gered: ze kunnen een knock-out bondgenoot doen herleven, ons genezen op opgewonden momenten of ons machtigen. Ze worden ook automatisch opgewekt als je de kerkerbaas bereikt, wat een bonus is.

Snack World Review
Ik maak vrienden met dit ding ...

De tweede smaakmaker die het spel in handenvol gebruikt, is de verscheidenheid aan items en apparatuur. Allereerst de wapens, die in het spel Jare worden genoemd: er zijn zwaarden, kleine zwaarden, slagzwaard, dolken, bijlen, bogen, toverstokken en wie meer heeft, kan meer plaatsen. Elke Jara heeft verschillende kenmerken, omdat elk afzonderlijk object bijzondere en min of meer zeldzame verbeteringen kan bevatten. Dus je kunt je hand op een sbrilluccicoso-boog leggen die harten lanceert en effectief is tegen de feeën, maar ook op dezelfde boog verbeterd om de orcs neer te halen en dat vergif schiet. Het combineren van het perfecte wapen en de vijand is van fundamenteel belang: het spel suggereert automatisch het juiste gereedschap voor elk monster, waarvoor een continue uitwisseling van apparatuur is, die wordt uitgevoerd met een enkele knop. Uiteraard kunnen we tijdens een missie alleen kiezen uit de Jare die we hebben gekozen om uit te rusten voor vertrek, daarom is een goede planning essentieel. Hun zeldzaamheid is zeer variabel, variërend van gewoon tot zeer zeldzaam en legendarisch. Omdat om een ​​Jara te bekrachtigen, je een identieke moet hebben om op te offeren, merk je dat je alleen de meest voorkomende verbetert en uiteindelijk meer gebruikt. Het "fortificatie" -systeem is in feite essentieel om ervoor te zorgen dat we over voldoende apparatuur beschikken, en het is ook mogelijk om tonics en drankjes te verbeteren om het effect te versterken.

Snack World: Dungeon Scouts - Goud
Ik heb eigenlijk dit iconische zwaard in de loterij gewonnen

Dezelfde weelderige variëteit is beschikbaar voor kleding, en er zijn ook verschillende merken met verschillende stijlen. De eerste uren van de game waren deprimerend voor het modeslachtoffer in mij: uniformen en harnassen waren echt verschrikkelijk. Als u doorgaat, hebt u toegang tot een veel breder assortiment en kunt u vooral kleding maken met de modellen die u moet volgen en de benodigde materialen verzamelen. Elke jurk, hoed en accessoire biedt verschillende min of meer ongewone verbeteringen, en het kan ook worden verbeterd en geverfd in een andere kleur. Ik moet je waarschuwen: je zult echt extreme looks zien. Ze variëren van stijlen tot Lady Gaga tot vissersoutfits in de Eur-vijver. En dit alles is absoluut fantastisch. Mode speelt een fundamentele rol in Snack World: Explorers of Dungeon - Gold, want door het trendpak van de dag te dragen, heb je een bonusgeluk. En de hemel weet hoe belangrijk het is om geluk te hebben!

Snack World Review
Waarschuwing: tijdens het spelen van roulette kunnen snacks je aanvallen. Waarschuwen, he?

Het geluk in Snack World: Explorers of Dungeon - Gold stelt je in staat om zeldzame items uit de schatkisten te halen, wat de maximale motivatie is om uren en uren te spelen. Kisten zijn leven. Kisten zijn het echte doel van ons bestaan. Laten we triviale missies vergeten om levens te redden: het sap van alles levert duidelijk schatten op. Er zijn verschillende soorten trunks: eenvoudig, zeldzaam, met poten die weglopen, met een soort roulette bovenop. Het vinden van een ongewone en ongewone Jara geeft ongelooflijke voldoening, en sommige bijzondere speurtochten beloven zelfs "wonder" beloningen om de speler te verleiden. Naast de kisten in de kerkers, ontvangen we eindprijzen op basis van de resultaten van de missie: je wordt geleidelijk expert in het gedragen om zo veel mogelijk kisten te ontvangen aan het einde van een avontuur. Als het nodig was om meer prijzen te hebben, zou ik ook geblinddoekt spelen en het Franse volkslied zingen: zoveel is de wens om zeldzame objecten en materialen te verzamelen die deze titel doordringen.

Snack World: Dungeon Scouts - Goud
De tijdloze Rosa Peffany

Het laatste soort saus dat komt overvloed gegoten op het spel, is de humor humor. Snack World: Dungeon Scouts - Goud zit boordevol woordspelingen en grappen, veelal seksueel georiënteerd. Sommige personages zijn speciaal gemaakt om als provocateur op te treden: Prinses Melonia doet niets anders dan zich gedragen als een schattige dode kat, en miauwt zinnen als "Laten we het nog een keer doen" of "Een keer is niet genoeg" wanneer je een schat opent en je een toegift wil aanbieden. Andere NPC's doen ook hun best om ons te shockeren, en het resultaat is gewoon schattig. Dan zijn er alle woordspelletjes met de namen van de Snacks en de personages, evenals baasgevechten tegen monsters beslist ... ongepast. Of nogmaals, een vijand die verschijnt als je te lang in een kerkerplan blijft hangen, en die je straft door je met kwaadaardigheid te maaien maar tegelijkertijd verontschuldigend in wanhoop. Allemaal beslist absurd en overdreven. Het is een belangrijke meerwaarde: het geschenk van een goede vrije lach.

Snack World Review
Sorry ... wat?!

Zoals ik al eerder zei, is multiplayer de kers op de taart in Snack World: Dungeon Scouts - Gold. Met de game kun je snacks en jares uitwisselen met vrienden, waardoor je misschien nuttige items kunt krijgen voor het produceren of upgraden van onze apparatuur. Je kunt ook deelnemen aan nevenmissies voor meerdere spelers, waarbij je maximaal drie vrienden bij je hebt. Ik ontken niet dat ik het liefst het hele avontuur op deze manier had willen uitvoeren, maar de optionele zoektochten zijn talrijk en vooral moeilijker, daarom lenen ze zich goed voor dit gebruik. Hoewel de moeilijkheid van het hoofdverhaal niet groot is, komt het in specifieke missies op de voorgrond die enige samenwerking vereisen. In multiplayer zijn kisten beschikbaar voor alle spelers, maar de beloningen variëren van persoon tot persoon, ook gelet op de gelukswaarde van de individuele avonturier. Ik was in staat om online met een andere speler te testen tijdens de review en alles verliep soepel: ik zag geen enkele vertraging. Er moet natuurlijk worden gecontroleerd of de situatie verandert met meer mensen die deelnemen aan de spelsessie.

Snack World Review
Er worden nuchtere emoticons geboden om te communiceren

Als bijgerecht van de beschreven mechanica, wordt een zeer aangename soundtrack geserveerd, vaak gezongen en in het Italiaans, zoals Level-5 ons al gewend is in zijn andere titels. Het was een zeer gewaardeerde verrassing. Op technisch niveau loopt de titel, die ik vooral in de draagbare modus probeerde, soepel zonder grote druppels in beeldsnelheden. De kleurrijke stijl is heel duidelijk en stelt je in staat je goed te oriënteren, zelfs in opgewonden gevechten, waarin talloze personages op het scherm aanwezig zijn. Dit compenseert gedeeltelijk de semi-vaste camera, waarmee je het beeld kunt roteren, maar niet 360 °, en dit veroorzaakt in sommige omgevingen het verschijnen van vervelende blinde vlekken.

Snack World: Dungeon Scouts - Goud
Maak geen verwijzingen die me ontroeren

Snack World: Explorers of Dungeon - Gold is een extreem leuk en goed onderhouden spel, dat de standaard repetitiviteit die typisch is voor dungeon crawlers compenseert door een berg min of meer gezond verstand toe te voegen. Degenen die genieten van spellen van niveau 5 zullen het zeker leuk vinden. Of kerkerzoekers in het algemeen. Of speel met vrienden. Of verzamel tonnen zeldzame en verspreide wapens. Of sla tot bizarre monsters met nog meer duistere namen. Kortom: geef hem een ​​kans en hij zal je bedanken.