Final Fantasy VII remake is nu rechtstreeks thuis. De langverwachte remake van het Square Soft-meesterwerk uitgebracht in 1996 su PlayStation komt aan in winkels op April 10 2020 (ondanks de verschillende uitstel die de productie van de titel markeerde). Voor de gelegenheid square Enix heeft de eerste filmische video van de game op zijn YouTube-kanaal gepubliceerd.

Voordat de historische introductie van het origineel wordt nagebootst, geeft de video ons een overzicht van de metropool Midgar. Een stad in volle ontwikkeling en ondergedompeld in de volledige industrialisatie geïmplementeerd door Shinra, met talloze gebouwen en wolkenkrabbers ten koste van een saaie, bijna verdorde natuur. Op de achtergrond kunnen we echter een nieuwe versie van het historische lied horen Een gevleugelde engel.