Netflix kondigt de start van het filmen aan voor het vierde seizoen van Stranger Things, dat officieel bevestigend David Harbor keert terug naar de rol van Jim Hopper.

«We zijn verheugd om officieel te kunnen bevestigen dat de opnames van het vierde seizoen van Stranger Things momenteel aan de gang zijn - en nog blijer om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Hoewel dit misschien niet echt goed nieuws is voor onze "Amerikaan", die momenteel opgesloten is in de besneeuwde woestenij van Kamchatka, waar hij gevaarlijke mensen zal tegenkomen ... en nog veel meer. Ondertussen komen in de Verenigde Staten lang begraven geheimen naar boven en verbinden alles ... Het vierde seizoen wordt het grootste en meest angstaanjagende tot nu toe, we kunnen niet wachten tot iedereen het ziet. Ondertussen - bid voor onze Amerikaan » - uit Rusland met liefde, de gebroeders Duffer.

Bedenk dat Stranger Things is de Netflix Original-serie gemaakt door de Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn uitvoerende producenten van de serie met Shawn Levy en Dan Cohen van 21 Laps Entertainment en Iain Paterson.