Het succes van Tekken 7, het laatste hoofdstuk van de reeksgeschiedenis Bandai Namco het lijkt zelfs na 3 jaar na zijn aankomst op de console niet te stoppen. Aangekomen bij de derde seizoenspas waarbij nieuwe personages werden geïntroduceerd, waaronder Leroy Smith en de terugkeer van oude glorie zoals Zafina, de titel heeft 5 miljoen verkochte exemplaren bereikt.

TEKKEN 7Om te bevestigen dat het de producent van de titel is, Katsushiro Harada via zijn sociale kanalen. Tekken 7 wordt daarom een ​​van de best verkochte vechtspellen in Japan van deze generatie, geflankeerd door andere titels zoals Super Smash Bros. Ultimate (15 Mln) en oude rivalen zoals Street Fighter V (4 mln) e Mortal Kombat X (11 mln). Bovendien tonen de cijfers op Twitch ook de groeiende populariteit van het laatste hoofdstuk van de serie. Tijdens de laatste EVO, heeft het totale aantal kijkers 250.000 gebruikers bereikt.