Een paar dagen geleden, Activision Blizzard-games zijn geweest verwijderd uit de GeForce Now-catalogus, het home cloud gaming-platform Nvidia.

Zoals gerapporteerd door Bloomberg, zouden de titels zijn verwijderd op uitdrukkelijk verzoek van de uitgever van Santa Monica. Dit komt omdat de twee bedrijven nooit een soort commerciële overeenkomst zouden hebben ondertekend om de titels beschikbaar te stellen in de catalogus van de dienst.

Nvidia sprak van een eenvoudig misverstand, omdat hij dacht dat de vorige overeenkomst met betrekking tot de bètafase van de service automatisch werd verlengd tot de huidige periode, waar GeForce Now bevindt zich nog in de testfase.

“Activision Blizzard was een fantastische partner tijdens de bètaversie van GeForce Now, waarvan we dachten dat deze ook de gratis proefperiode voor onze oprichters omvatte. Omdat we het misverstand erkenden, hebben we hun games uit onze service verwijderd, in de hoop met hen te kunnen samenwerken om ze in de toekomst weer beschikbaar te maken ".