The Wonderful 101 op Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc is het nu realiteit. Na deuitstekende kickstarter-campagne, de plannen van Platinum Games op het merk lijken opmerkelijk te zijn.

Volgens wat gemeld in de verloop van een interview, Kamiya begon al voordat de titel op de Nintendo Wii U werd gepubliceerd, te fantaseren over mogelijke inzichten over sommige personages in de game. Uw partner Atsushi Inaba, zei dat ook duidelijk een vervolg zou kunnen worden gedaan, maar alleen op voorwaarde dat u veel ondersteuning krijgt bij de aanstaande lancering van The Wonderful 101 op de bovengenoemde platforms.

“We denken altijd na over hoe we al onze games kunnen uitbreiden. We hebben altijd gedacht dat het een game van hoge kwaliteit was, maar eigenlijk een niche-game. Dus wat betreft een vervolg of zoiets, we kunnen er geen maken zonder een fanbase aan het merk te hebben. Dus als fans hem steunen en dat gaat echt goed zijn voor The Wonderful 101, dan zou ik zeggen dat het heel natuurlijk is dat we nog een game in de serie willen maken! "

Deze heropleving van de voormalige exclusieve Wii U lijkt daarom een ​​test te worden; een goedkeuringsscore voor de ontwikkeling van een andere merkgerelateerde titel. Maar op dat moment zal het echt zo zijn interessant om te weten te komen hoe Nintendo zich zal gedragen, die nog steeds de helft van de handelsmerkrechten bezit.