De langverwachte film gebaseerd op Stoute hond, Niet in kaart gebracht zal de oorsprong vertellen van de iconische protagonist. Het werd onthuld door hem Tom Holland persoonlijk: "Het is een van de beste scripts die ik ooit heb gelezen."

Ondanks talloze problemen, vertragingen en wisselingen van directeuren en medewerkers, wordt de film gemaakt. Om het te regisseren, zal het zijn Travis Knight die het afgelopen augustus overnam van Dan Tractenberg.

Wat niet is veranderd, is het feit dat Tom Holland zal de rol spelen van de jonge Nathan Drake. Holland zegt dat hij "super enthousiast" is voor de rol en dat Uncharted iets zal aanbieden dat de meeste op videogames gebaseerde films nooit hebben aangeboden, wat een origineel verhaal is dat de videogame vooraf gaat. Dus als je de spellen hebt gespeeld, weet je niet wat er in de film wordt verteld, "zei de acteur.

Holland zal langszij zijn Mark Wahlberg die de oude helper Sully zal spelen, iets dat Holland goedkeurt: "Ik denk dat Mark Wahlberg perfect zal zijn in de rol van Sully en het zal heel leuk zijn om met hem samen te werken".