De schrijver heeft geen goed idee van hoeveel van zijn lezers daadwerkelijk weten Audiosurf. Nou, denk maar dat dit juweeltje een heeft gekregen nieuwe updatena ... 12 jaar uit de officiële distributie.

Audiosurf het is niets meer dan een videogame, hoewel het misschien juister zou zijn om het software te noemen, waarin je letterlijk je favoriete nummers kunt versnellen. De titel mag dat eigenlijk wel analyseer mp3-nummers aanwezig op de pc om een ​​track te creëren via een algoritme dat de geluidsfrequenties kan omzetten in echte achtbanen. Ontwikkelaars hebben onlangs een verdere update uitgebracht voor Precies 12 jaar door distributie op Steam. Deze update maakt een correcter beheer van breedbeeldschermen mogelijk.

De inhoud van de patch is op zichzelf niet opwindend; tenminste niet zoveel als doorzettingsvermogen e toewijding die de ontwikkelaars ze namen de jaren over voor hun werk. eenvoudigweg Venetiaans edelman.