Vandaag de Italiaanse poster van 'Honey Boy", Film van Alma Har'el ed gespeeld door Shia Labeouf op 5 maart.

Synopsis:

Uit een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op haar persoonlijke ervaringen, brengt de bekroonde regisseur Alma Har'el de stormachtige kindertijd en vroege jaren van volwassenheid van een jonge acteur tot leven, terwijl ze worstelt om zich te verzoenen met haar vader door middel van cinema en droomt. Har'el brengt de overgang van kindertijd naar beroemdheid en de daaropvolgende momenten van revalidatie en genezing op volwassen leeftijd op het podium en kiest Noah Jupe en Lucas Hedges om de rol van Otis Lort te spelen, die de verschillende fasen van een hectische doorloopt carrière. LaBeouf staat voor de gedurfde en therapeutische uitdaging van het spelen van zijn vader, een voormalige rodeo en criminele clown. De kunstenaar en muzikant FKA twijgen debuteert als actrice en interpreteert de buurman - zoals de geest van de jonge Otis - van het motel waar de jongen woont. Har'els eerste speelfilm is een unieke samenwerking tussen regie en onderwerp, waarin kunst als therapie en verbeelding als hoop wordt verkend.

Gepresenteerd op Sundance Filmfestival, waar hij de Special Jury Prize kreeg, wordt de film geschreven en geïnterpreteerd door Shia LaBeoufen dat is het ook gebaseerd op de gekwelde jeugd van de acteur, die het script schreef op basis van zijn persoonlijke ervaringen: LaBeouf groeide op in de kijker, werd een professionele acteur op de leeftijd van 10 en een 14-jarige televisiester op de hit Disney Channel sitcom "Zelfs Stevens'.

Op 20-jarige leeftijd was LaBeouf al een van de meest gewilde jonge acteurs in Hollywood, met een curriculum met de beroemde saga "Transformers", twee films van Lars von Trier en een hoofdstuk in de legendarische Indiana Jones-saga van Steven Spielberg.

In 2017 begon zijn gedrag in het privéleven zijn bekroonde uitvoeringen te vertroebelen en leek LaBeouf bestemd voor het typische pad van veel babysterren. In plaats daarvan bracht een gerehabiliteerde rehab-periode hem terug op het goede spoor als een van de beste acteurs van zijn generatie en als een opwindende nieuwe scenarioschrijver. In opdracht van een therapeut om te schrijven over zijn onrustige jeugd, in het bijzonder over zijn rusteloze relatie met zijn vader, die hij betaalde om hem te begeleiden, schreef LaBeouf zijn eerste speelfilm, "Honey Boy", een intiem en oprecht verhaal over de vaderrelatie - zoon, doordrenkt met misverstanden, competitie, trauma - en onverwoestbare liefde.

De bekroonde regisseur Alma Har'el brengt de stormachtige jeugd en vroege volwassenheid van een jonge acteur naar het grote scherm, terwijl hij worstelt om zich te verzoenen met zijn vader door middel van cinema en dromen.

Har'el brengt de overgang van kindertijd naar sterrendom en de latere momenten van revalidatie en genezing naar volwassenheid en kiest Noah Jupe, de jonge openbaring van de veelgeprezen film "Wonder", en Oscar-genomineerde Lucas Hedges voor neem de rol aan van Otis Lort, die de verschillende fasen van een hectische carrière ingaat. Shia LaBeouf staat voor de gedurfde en therapeutische uitdaging van het spelen van haar vader James Lort, een voormalige rodeoclown en drugsverslaafde.