Ubisoft Montreal bevestigde dat vandaag, 17 februari 2020, de nieuwe exploitanten van Rainbow Six Siege zal beschikbaar worden gesteld op testservers.

Het volgen van de taser vorige week hebben de ontwikkelaars de aanhangwagen compleet met drieënvijftigste en vierenvijftigste operator. Iana en Oryx, aanvallend personage het eerste en defensief het tweede, zal vanaf volgende week beschikbaar worden gesteld.

Zoals te zien in de video's, gebruikt Iana orografisch lokaas als vallen voor vijanden en kan ze vallen ontdekken zonder ze te activeren. Oryx is daarentegen in staat om de minder resistente barrières te overwinnen zonder gereedschap te gebruiken en kan zeer snel schieten.

De bewerking Void Edge, codenaam van het eerste seizoen van het vijfde jaar van Rainbow Six, heeft nog geen precieze introductiedatum. Door de seizoenspas te kopen, kunt u een week van tevoren nieuwe operators krijgen.