Weet je, een van de belangrijkste regels voor een goede speler is om controleer de prestatielijst niet voordat u de relevante titel voltooit. Soms lekte deze al vóór de officiële distributie van een videogame, waardoor de verhalende inhoud onvermijdelijk werd onthuld. Dit is precies het geval met Marvel's Avengers.

LET OP, DOORGAAN MET DE LEZING RISICO IN SPOILERRISICO

Uit de lijst met doelstellingen gelekt op het net je kunt gemakkelijk de aard en de naam van de Final Boss van de raden hoofdcampagne van Marvel's Avengers. New Girls Makes Good: nederlaag MODOK en Kree. Het zal daarom desuper intelligent organisme gecreëerd door de AIM-organisatie, de belangrijkste tegenstander in het avontuur dat het zal brengen Captain Marvel op zoek naar Steve Roger.

Per quanto MODOK is een personage dat weinig bekend is bij fans van de filmserie, we waarderen de inspanning van Crystal Dynamics bij het voorstellen van een nieuw karakter, waardoor gemakkelijk invoegen van wordt vermeden superschurken veel beter bekend, maar ook veel duidelijker.