Games kopen op Nintendo-consoles is nooit een triviale zaak. De titels gewijd aan de consoles van het Kyoto-bedrijf devalueren zeer zelden, daarom worden de kansen bijna altijd benut. Ubisoft heeft besloten om voor te stellen enorme kortingen op de titels op eShop.

De kortingen aangeboden door het Franse softwarehuis beginnen bij een "arm" 30% om Just Dance 2020 te pakken, totdat je voorbij de80% besparingen voor sommige aandelen, waaronder de ongelukkigen Starlink: Battle for Atlas. Prijsverlaging ook voor de verschillende games gewijd aan de saga van Assassin's Creed, evenals Mario + Rabbids e South Park. Hieronder staat de volledige lijst:

Mario + Rabbids Kingdom Battle 63%
Net Dance 2019 67%
Starlink: Battle for Atlas - Standaardeditie 82%
Monopoly voor Nintendo Switch 75%
Een 70%
Assassin's Creed III Remastered 63%
Rayman Legends: Definitive Edition 75%
South Park: The Stick of Truth 63%
Hongerige Haai Wereld 70%
Triviale achtervolging live! 60%
South Park: The Fractured Maar Whole 75%
RISICO: The Game of Global Domination 60%
Child of Light: Ultimate Edition 70%
Sportfeest 80%
Valiant Hearts: De Grote Oorlog 70%
Legendarisch vissen 75%
Assassin's Creed: The Rebel Collection 20%
Net Dance 2020 30%
Stijgende proeven 60%

 

Een heel goed initiatief van Ubisoft. Hoewel op Nintendo Switch-evenementen van dit type veel vaker voorkomen dan in het verleden, moet echter worden vermeld dat we lichtjaren verwijderd zijn van wat vindt plaats in de winkels van andere platforms. Dit soort promoties zijn ook welkom voor de toekomst