Sasha Banks sloot zich aan bij de cast van het tweede seizoen van De Mandalorian.

Zoals gerapporteerd door Mat Heren Pro Worstelen en later ook bevestigd door Pro Worstelvel, WWE superstar zal een rol spelen in seizoen 2 van de hitserie in het verhalende universum van Star Wars.

Er zijn geen verdere details over de aard van zijn rol en het is nog niet duidelijk of het een relevante rol, een ondergeschikte rol of een eenvoudige cameo is. Het enige dat naar voren is gekomen, is dat de worstelaar haar scènes al voor de serie heeft gefilmd.

Sasha Banks is verre van competities uit de aflevering van Smackdown op 3 januari, de datum waarvan zijn laatste wedstrijd dateert. De officiële reden voor zijn afwezigheid is een enkelblessure, maar nieuws over zijn deelname aan The Mandalorian heeft vermoedens gewekt dat het een eenvoudig coververhaal is (in kayfabe, in het jargon van de discipline).

Banks zou in haar eerste rol buiten de wereld van het worstelen haar naam toevoegen aan die van de MMA-jager Gina Carano en de stand-up comedian Bill Burr onder de speciale verschijningen binnen de cast van The Mandalorian.