Als er een genre is dat voortvluchtig is Nintendo Switch is dat van de FPS: naast de uitstekende DOOM en Wolfenstein is er eigenlijk niets anders dat de aandacht verdient, vooral voor degenen die van de titels op de Call of Duty houden.

Verrassend echter, in deze uren opeShop van de hybride console is vrijgegeven Warface, een gratis te spelen multiplayer-FPS met meer dan 50 kaarten en verschillende PvP- en PvE-modi.

Hier zijn spel details:

Warface is een moderne first person MMO-shooter met miljoenen fans over de hele wereld. Het biedt intense PvP-modi, spannende PvE-missies en confronterende aanvallen met vier verschillende klassen en een enorm aanpasbaar arsenaal.

Intense PvP
Meer dan tien multiplayer-modes met tientallen kaarten, van de grote klassieke shooters tot innovatieve experimenten. Bovendien wacht onze helden een uitgebreid gerangschikt wedstrijdsysteem met unieke beloningen.

Spannende PvE
Speel met je vrienden op intense online missies of probeer totale aanvallen met meerdere moeilijkheidsgraden en epische buit.

Verschillende klassen
Rifleman, Doctor, Engineer en Sniper tot uw dienst. Doordring de vijandelijke verdediging met zware machinegeweren, breng je teamgenoten tot leven, plaats mijnen in de gangen of schakel de vijanden uit met precieze schoten: jij bepaalt welke strategie je wilt volgen!

Enorm aanpasbaar arsenaal
Honderden aanpasbare wapens met bezienswaardigheden, grips, trompetten en camouflages om de beste prestaties te krijgen op basis van je voorkeuren.

Een titel die zeker niet in kwaliteit vergelijkbaar is met Call of Duty, maar om gratis te spelen te zijn en vooral op een console zoals Nintendo Switch is het een goede aanvulling op het stockpark.